Expres

Un român care muncea la întreținerea drumului a murit lovit de un camion

Un român care muncea la întreținerea drumului a murit lovit de un camion

Mihai Obreja, un muncitor rutier în vârstă de 48 de ani, și-a pierdut viața în mod tragic miercuri, 22 februarie, pe E403, în Moorsele, Flandra de Vest (Belgia). A fost lovit de un camion în jurul orei 6 dimineața și a murit pe loc, scrie Sud Info.
Un camion de transport containere circula în direcția Tournai și a lovit victima. Românul din Antwerp era ocupat cu îndepărtarea semnelor de circulație și semnalizare, după ce se făcuseră lucrări de întreținere pe timp de noapte împreună cu niște colegi.
La un moment dat a fost lovit brusc de un camion și aruncat în spațiul verde. Șoferul camionului, care a fost avariat în dreapta față, a observat că a lovit „ceva”, dar nu a putut să se oprească imediat. Camionagiul a fost testat pentru alcool și droguri și rezultatele testelor au fost negative.
Paramedicii sosiți la fața locului au încercat să-l resusciteze pe bărbatul care fusese lovit de mașină, dar asta s-a dovedit în zadar.
Un român care muncea la întreținerea drumului a murit lovit de un camion. Pe rețelele de socializare, mulți dintre colegii lui Mihai i-au adus un omagiu.

Mihai a fost cineva care a muncit extrem de mult pentru a-și întreține familia, poate prea mult uneori. El lasă în urmă o soție și doi copii. Era mereu gata să ajute. Și a făcut-o mereu cu zâmbetul pe buze, era un om fericit”, a scris unul dintre colegii săi.
Circumstanțele exacte în care s-a produs accidentul sunt încă neclare. Din acest motiv, au fost desemnați un expert rutier și un medic pentru a ancheta cazul.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button