Expres

Un român care locuia singur, găsit mort în curtea casei

Un român care locuia singur, găsit mort în curtea casei

Un bărbat de naționalitate română în vârstă de 60 de ani a fost găsit mort în curtea casei, în Benso, Palermo. Descoperirea a fost făcută de pompieri, care au intervenit în urma unei sesizări, imediat ce au deschis ușa casei bărbatului.
La ferestre și la ușă nu au fost găsite semne de efracție, și se pare că românul locuia singur, scrie direttasicilia.it.

Poliția a fost alertată imediat și a deschis o anchetă. Oamenii legii încearcă să înțeleagă circumstanțele în care s-a produs decesul, care ar fi putut surveni din cauze naturale.

Un român care locuia singur, găsit mort în curtea casei. În acest moment nu s-a stabilit de cât timp era mort bărbatul.

Vestea vine la câteva ore după o altă descoperire tragică: Marcello Cottone, în vârstă de 56 de ani, a fost găsit fără viață în locuința sa din Monreale, în provincia Palermo.

Potrivit primelor informații, decesul ar fi survenit cu trei zile înainte de descoperirea cadavrului. Bărbatul locuia singur și ar fi decedat din cauza unei boli subite, poate legată de unele afecțiuni cardiace de care suferea.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Barbu Gh.
1 an în urmă

Decesul subit nu e din cauze naturale. E din cauză de wax. E de la faiță, moderna, gionson și zeneca.

Back to top button