Delicte

Asistent medical, găsit mort în cimitir

Asistent medical, găsit mort în cimitir.

Un bărbat din Bihor, în vârstă de 44 de ani, asistent medical la spitalul din orașul Marghita, a fost găsit împuşcat în cap.

Chemați la fața locului, printr-un apel la 112, poliţiştii au găsit în apropierea bărbatului o armă de vânătoare. Trupul bărbatului a fost găsit, cu răni la nivelul capului, în spatele mașinii sale.
Prima pistă fiind cea a sinuciderii. Se pare că totul a fost premeditat, deoarece și-a ales un loc cu o încărcătură emoțională în care să facă acest gest tragic, cimitirul în care era înmormântat tatăl său, notează Antena 3.

Apropiații și rudele spun că nu ar fi avut motive să recurgă la un astfel de gest. Bărbatul avea o situație financiară bună. El nu era căsătorit și nu avea copii.
Pe pagina de Facebook a spitalului în care lucra bărbatul a fost postat un mesaj emoționant din partea colegilor. Aceștia spun că bărbatul era mereu cu zâmbetul pe buze, avea câte o vorbă bună atât pentru ei, cât și pentru fiecare pacient pe care îl îngrijea.

Asistent medical, găsit mort în cimitir. Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost transportat la Institutul de Medicină Legală (IML) pentru efectuarea autopsiei.

Polițiștii au deschis un dosar penal în acest caz și urmează să afle împrejurările în care s-a produs tragedia.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
3 luni în urmă

[…] bărbat de naționalitate română în vârstă de 60 de ani a fost găsit mort în curtea casei, în Benso, Palermo. Descoperirea a fost făcută de pompieri, care au intervenit […]

Back to top button