Expres

Un român a câștigat la Loteria de Crăciun din Spania

Un român a câștigat la Loteria de Crăciun din Spania.

Un român stabilit în Spania, din 2001, șofer de camion, a câștigat la Loteria de Crăciun din Spania. În urmă cu 21 de ani, Vasile s-a mutat în Roquetas de Mar, Andalucia, în căutarea unui trai mai bun. În decembrie 2022, viața sa s-a schimbat radical, după ce a câștigat o zecime din premiul El Gordo. 

Însă Vasile a mărturisit că nu se poate bucura așa cum ar trebui de premiul de 400.000 de euro de la loterie, deoarece are probleme cu inima, iar în urmă cu două luni a suferit un infarct, în timp ce se afla la volan, scrie Sevilla.abc.es. 

„Sunt foarte fericit, dar nu pot să sărbătoresc așa cum merită, trebuie să fiu calm. Nici nu știu cum sunt aici, m-a prins duminică și nu erau medici”, povestește românul. 

Nu simt multe lucruri, nu pot simți bucurie, dar încă îmi revin. Am avut o zecime pentru întreaga familie. Vom acoperi găuri și vom putea cumpăra o casă pentru că suntem în chirie de mulți ani”.

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button