Expres

Cel mai mare premiu la loterie din toate timpurile, câștigat în SUA

Cel mai mare premiu la loterie din toate timpurile, câștigat în SUA. Un bărbat din California a câștigat 2,04 miliarde de dolari la loto, a anunțat marți site-ul oficial al Powerball, un record mondial după luni de zile fără un mare câștigător, potrivit AFP.

Un singur bilet câștigător, cu numerele 10, 33, 41, 47, 56 și 10 pentru “Powerball”, a fost identificat în Statele Unite, potrivit agenției.

Loteria din California produce PRIMUL miliardar din istoria sa!”, a scris marți pe Twitter Loteria din California, precizând că „biletul norocos a fost vândut la Joe’s Service Center din Altadena”.

Norocosul câștigător va trebui să aleagă între a primi întreaga sumă prin plăți eșalonate pe parcursul a trei decenii sau să fie plătit într-o singură tranșă, în valoare de 997,6 milioane de dolari, potrivit unei estimări Powerball.

Cel mai mare premiu la loterie din toate timpurile, câștigat în SUA. Înainte de luni seară, 40 de extrageri consecutive nu au avut niciun câștigător al marelui premiu, ceea ce a dus la creșterea jackpotului la peste 2 miliarde de dolari.

Precedentul record la Powerball a fost stabilit în 2016, când trei deținători de bilete din California, Florida și Tennessee au împărțit un premiu maxim de 1,59 miliarde de dolari.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
1 an în urmă

[…] Vasile a mărturisit că nu se poate bucura așa cum ar trebui de premiul de 400.000 de euro de la loterie, deoarece are probleme cu inima, iar în urmă cu două luni a suferit un infarct, în timp ce… Citeşte mai mult »

Back to top button