Expres

Un puști de 14 ani a uimit America

Darius Mabda, băiatul care a câștigat sezonul 12 al talent show-ului „Românii au talent”, s-a calificat în etapa următoare la „America’s Got Talent: All Stars”

Darius Mabda, în vârstă de 14 ani, i-a impresionat pe jurații Howie Mandel, Simon Cowell și Heidi Klum.

Ești o combinație între Nadia Comăneci și Mihail Barîșnikov. Ești un dansator extraordinar, ești un acrobat și un atlet. Ai unul dintre cele mai extraordinare talente din lume și cred că fanii sunt încântați de ceea ce au văzut”, a spus Howie Mandel după prestația lui Darius de la AGT.
„Erai foarte emoționat, a început prestația ta și aveam impresia că am mai văzut asta înainte. Dar apoi… totul s-a schimbat. Am foarte mult respect pentru tine”, a spus și SImon Cowell.

Ești incredibil. A fost absolut minunat. Ne-ai tăiat răsuflarea când ne uitam la tine. Nu e de mirare că ai câștigat”, a fost mesajul lui Heidi Klum, care l-a aplaudat pe Darius în picioare.
Anul trecut, în sezonul 12 al emisiunii „Românii au talent”, Darius Mabda a câștigat atât marele premiu de 120.000 de euro, cât și premiul de originalitate în valoare de 10.000 de euro.
La „America’s Got Talent: All Stars” au participat câștigători și finaliști din cadrul tuturor concursurilor ce fac parte din franciza „America’s Got Talent”.

Darius Mabda a început să danseze din joacă

În preselecții, tânărul Darius Mabda, a primit Golden Buzz de la Mihai Bobonete, iar voturile publicului l-au trimis în marea finală.

Darius a ales să danseze, în 2022, pe melodia “In Your Room”, a trupei Depeche Mode.

Orădeanul a început să danseze din joacă. Încerca să imite diverse dansuri de la televizor sau de pe internet și le-a cerut părinților să-l ducă la o școală.

În București a participat la diverse workshop-uri de dans. A făcut cursuri și cu Oana Ioniță.
Mama lui este secretară la o firma de construcții, iar tatăl este pensionar. Darius mai are o soră, în vârstă de 18 ani.

El a participat la diverse competiții de dans, în țară și în străinătate. La Freedom Dance Festival din Ungaria a luat locul 1, la Bucharest Dance Festival pe categoria lui de vârstă tot locul 1.

I-ar plăcea să danseze pentru Antonia, Alina Eremia, Ami și Andra.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button