Expres

Un pastor în moarte cerebrală a mişcat chiar înainte de a-i fi recoltate organele

  • pastor_2.jpg
 

Un pastor aflat în moarte cerebrală a început, în mod miraculos, să dea semne de viață, cu doar câteva clipe înainte de a-i fi recoltate organele. Ryan Marlow, în vârstă de 37 de ani, din Carolina de Nord, SUA, şi-ar fi revenit după ce i s-a arătat videoclipuri cu copiii săi.
Ryan era internat de două săptămâni la Atrium Health Wake Forest Baptist Medical Center, suferind din cauza unei bacterii cunoscute sub numele de Listeria. Familiei i s-a spus că era în ”moarte neurologică” ca urmare a umflării creierului, conform Daily Star.
Bărbatul era trecut pe lista donatorilor de organe, ceea ce înseamnă că a fost ținut pe aparate în timp ce au fost găsite potențiale potriviri pentru organele sale. Pe 30 august, familia lui Ryan s-a adunat la spital pentru a-și lua rămas bun. Ryan a fost dus de urgență pentru un CT care a arătat semne de activitate cerebrală. Se pare că acesta nu era în moarte cerebrală și medicii au făcut o eroare.

Partenera sa, Megan a explicat că Ryan a suferit leziuni majore şi cu toate acestea, a spus clar:

Nu este în moarte cerebrală, prieteni. Dumnezeu l-a ținut aici. Ar trebui să fie mort, ar trebui să fie la casa de pompe funebre chiar acum, conform acestor medici”. De atunci, Megan a spus că soțul ei a dat semne, adică a făcut inclusiv mișcări ocazionale ale corpului, lucru care i-a dat speranţă.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button