Expres

Un pacient a murit în toaleta unui spital

Un pacient a murit în toaleta unui spital. Un bărbat a fost găsit fără suflare în toaleta policlinicii din cadrul spitalului CF2 din București, ieri, în jurul orei 13.00. Cadre medicale din spital spun că acesta venise la consult, s-a dus la baie înainte de analize și nu s-a mai întors.

Managerul instituției, Șerban Bucur, a declarat că s-a intervenit în circa 10-15 minute. „Bărbatul era un pacient oncologic cu metastaze pulmonare. Probabil a făcut o embolie pulmonară și a murit. S-a intervenit imediat ce s-a observat absența sa”, a declarat managerul pentru Libertatea.
Conform acestuia, pacientul „venise la un consult și urma să facă analize. În vederea analizelor, s-a dus la toaletă”.

Un pacient a murit în toaleta unui spital. Absența sa a atras atenția cadrelor medicale, care, spune Bucur, au intervenit imediat după ce s-a constatat lipsa pacientului și au trecut la manevrele de resuscitare.

„Cadrele medicale și-au dat seama că lipsește, că nu s-a mai întors de la baie. Putea să se întâmple oriunde, vă dați seama. Și pe stradă…”, a conchis Bucur.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Barbu G
10 zile în urmă

Ham, ham! Hauuuu, ham, ham!

Back to top button