Expres

Un nou director la Maternitatea Brașov

Un nou director la Maternitatea Brașov.

Dr. Mircea Preda și-a dat demisia din postul de manager la Spitalul de Obstetrică și Ginecologie Brașov după 4 ani. În locul său a fost numit manager Ciprian Carapcea, fostul director financiar contabil.

Un nou director la Maternitatea Brașov

„Părerea mea e că am pierdut un manager foarte bun, doctorul Preda, pe care eu personal îl regret. Vom continua să lucrăm împreună, pentru că asta mi-a promis și dl. Preda după ce și-a dat demisia și asta mi-a promis și dl. Carapcea, noul manager, înainte de a-i semna dispoziția de numire în funcție. Sperăm că lucrările vor continua acolo, sperăm că echipa se va suda și că va fi un management mai bun sau la fel cum a fost până în momentul în care a fost manager doctorul Preda”, a declarat Șerban Todorică, președintele Consiliului Județean Brașov, pentru Radio România Actualități – Brașov.

În această perioadă, toate cele 4 spitale din subordinea administrației județene Brașov organizează concursuri pentru postul de manager, întrucât unitățile medicale sunt conduse de interimari.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button