Expres

Un muncitor a murit după ce i-a căzut o bucată de BCA în cap

Un muncitor a murit după ce i-a căzut o bucată de BCA în cap. Un bărbat de 59 de ani a murit, miercuri, în urma unui accident de muncă produs la Constanţa, după ce o bucată de BCA a căzut de la etajul la şaselea al unei clădiri aflate în construcţie.

La data de 22 martie a.c., în jurul orei 09.40, poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Constanţa – Secţia 3 Poliţie au fost sesizaţi cu privire la faptul că, în Piaţa Ovidiu, s-a produs un accident de muncă, în urma căruia un muncitor a fost rănit. Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat că un bărbat, de 59 de ani, ar fi fost lovit de o bucată de BCA, care ar fi căzut de la etajul 6 al al unei clădiri aflate în construcţie”, a transmis Inspectoratul Poliţiei Judeţene Constanţa,

Bărbatului i-au fost aplicate manevre de resuscitare, dar acestea nu au avut rezultat, fiind declarat decesul.

Un muncitor a murit după ce i-a căzut o bucată de BCA în cap. În acest caz a fost deschis un dosar de cercetare penală pentru neluarea măsurilor legale de securitate în muncă, nerespectarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă şi ucidere din culpă.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button