Expres

Un milionar dă Bacalaureatul pentru a 27-a oară

Un milionar dă Bacalaureatul pentru a 27-a oară. Liang Shi, un milionar în vârstă de 56 de ani, s-a numărat printre cele 13 milioane de candidaţi chinezi care au susținut miercuri „gaokao”, echivalentul bacalaureatului. Bărbatul e la a 27-a încercare, informează The Nation.

Am dus o viaţă de călugăr timp de câteva luni, trezindu-mă în zori de zi şi studiind manualele câte 12 ore. Este neplăcut gândul că nu am reuşit să merg la universitate, pentru că mi-am dorit foarte mult să ajung acolo şi să devin un intelectual”, a declarat Liang Shi.

În ultimele patru decenii, el şi-a mai încercat norocul de 26 de ori, dar de fiecare dată a ratat o notă  de promovare.

Fiul său, care a trecut cu bine de „gaokao” în 2011, s-a simţit uneori jenat de acest tată multirecidivist.

La început nu prea era de acord (că am reluat examenul de atâtea ori), dar acum nu-i pasă”, a declarat Liang Shi.

Un milionar dă Bacalaureatul pentru a 27-a oară. În cazul în care va trece cu bine testul, la cea de-a 27-a încercare, eternul candidat şi-a propus să se relaxeze după toate aceste luni de muncă.

O să joc mah-jong cu prietenii mei trei zile şi trei nopţi!”, a mărturisit Liang Shi, care poate fi mândru în ceea ce privește succesul pe plan social, unde a pus bazele propriei companii înfloritoare de materiale de construcţii.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button