Expres

Un lider politic a retras toate produsele austriece din magazinele sale

Un lider politic a retras toate produsele austriece din magazinele sale.

Dragoș Hârjoabă, liderul AUR Bistrița-Năsăud, a declarat în direct la Antena 3 CNN că a decis să retragă de la comercializare produsele austriece Redbull și Phanner din magazinele sale, în semn de protest față de votul negativ al Austriei cu privire la aderarea României în spațiul Schengen.
Această decizie am luat-o în urmă cu două zile. În magazinele mele nu va mai fi niciodată nici un produs austriac. Deși banca cu care lucrez foarte bine este o bancă cu capital austriac, voi renunța și la această bancă și nu voi mai alimenta niciodată de la acele benzinării faimoase care iau motorina din pământurile noastre și ne-o vând așa cum ne-o vând.

Îmi doresc ca această atitudine să o aibă toți românii. Îmi doresc să scăpăm odată de balada aia Miorița să luăm baltagul Victoriei Lipan și să arătăm că suntem demni măcar acum și să scoatem tot ce înseamnă produse austriece din România“, a spus politicianul.

Un lider politic a retras toate produsele austriece din magazinele sale. De asemenea, el afirmă că această decizie îi va aduce pierderi financiare însă și le asumă.

„Sunt pierderi pe care mi le asum, dar sufletește simt mult mai bine pentru că am făcut asta”, a afirmat Dragoș Hârjoabă. Acesta a anunțat ieri, pe o rețea de socializare:

„Începând de mâine (n.r. astăzi) voi retrage de la vânzare din toate magazinele Punct produsele austriece RedBull și Pfanner. Mulțumim, Austria!”, a fost mesajul lui Dragoș Hârjoabă.

Foto: ziardebistrita.ro


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Raoke
1 an în urmă

Bravo lui.

1 an în urmă

[…] Un lider politic a retras toate produsele austriece din magazinele sale […]

Back to top button