Expres

Un cunoscut sportiv a murit în urma unei altercații

Fostul surfer australian Chris Davidson a murit în cursul zilei de sâmbătă, la vârsta de 45 de ani, după ce a fost lovit cu pumnul de către un alt bărbat, în fața unui local din Australia. Se pare că a existat un conflict între cei doi, care din păcate s-a terminat cu o tragedie. Sportivul a căzut la pământ și s-a lovit cu capul de trotuar. La sosirea polițiștilor, Chris a fost găsit inconștient. Acesta a fost transportat la spital, unde s-a stins din viață, relatează presa străină.

Agresorul, un bărbat de 42 de ani a fost arestat, duminică, în legătură cu decesul. El a fost acuzat de agresiune care a cauzat moartea și a refuzat eliberarea pe cauțiune.
Davidson, care a crescut făcând surf la North Narrabeen, pe plajele din nordul orașului Sydney, a concurat în turneul mondial de surfing profesional în 2010 și 2011.

„Davo a fost un surfer incredibil de talentat și un adevărat personaj în sportul și comunitatea noastră. Gândurile noastre sunt cu familia sa și cu cei doi copii ai săi“, a fost mesajul transmis de organizația de surf din Australia.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button