Expres

Un cunoscut actor a murit la vârsta de 49 de ani

Un cunoscut actor a murit la vârsta de 49 de ani. Jason David Frank, unul dintre vedetele show-ului Power Rangers, serialul de televiziune american dedicat copiilor, producție care a devenit celebră în anii ’90 în întreaga lume, a murit la vârsta de 49 de ani. Potrivit TMZ, Jason David Frank s-ar fi sinucis.

Jason David Frank este cunoscut pentru interpretarea personajului Tommy Oliver din seria originală a francizei “Mighty Morphin Power Rangers”, care datează de la debutul seriei pentru copii în 1993, când a fost introdus ca unul dintre cei șase super-eroi care luptă împotriva

crimelor/monștrilor, mascat din cap până în picioare și cu abilități de kung-fu.
Un cunoscut actor a murit la vârsta de 49 de ani. El a jucat în mod similar în alte proiecte Power Rangers, inclusiv Power Rangers Zeo, Turbo și Dino Thunder. Mai mult, abilitățile sale de luptă de pe ecran s-au transpus în lumea reală. Frank a fost un luptător MMA profesionist, cu performanțe în toate disciplinele, de la Taekwondo, Muay Thai, Judo, Jiu-Jitsu brazilian și altele.

A luptat la nivel profesionist o perioadă de timp, între 2008 și 2010.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button