Expres

Un copil de doi ani a rămas paralizat după diagnostice greșite

  • ollie.jpg
 

Un copil de doi ani, Ollie Knowles, cu dureri extreme, a rămas paralizat după ce mai mulți medici i-au pus un diagnostic greşit de 15 ori. Medicii au ignorat durerea micuțului și au pus-o pe seama colicilor sau a constipației.

Mama, în vârstă de 34 de ani, a descoperit că băiatul are cancer abia după ce tumoarea a ajuns la coloana vertebrală. Odată ce cancerul s-a răspândit spre coloană, copilul a rămas paralizat de la talie în jos, o situație devastatoare care ar fi putut fi prevenită dacă medicii descopereau la timp afecțiunea, spun părinții celui mic.

Aceștia au insistat ca Ollie să fie operat, dar medicii în cauză au spus că o intervenție chirugicală este exclusă din cauza situației COVID și că băiatul e doar constipat, când de fapt, tumoarea îl apăsa.

Băiețelul a fost diagnosticat abia recent cu neuroblastom, unul dintre cele mai comune forme de cancer la copii. Tumoarea, de mărimea unui măr, se afla în stomac. Micuțul a început să facă chimioterapie la spitalul de copii din Manchester.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button