Expres

Un client de la o bancă austriacă nu a mai suportat umilința

Un client de la o bancă austriacă nu a mai suportat umilința. Ion Novăcescu, un organizator de evenimente din Cluj-Napoca, care își ține toate economiile la banca BCR, deţinută de austriecii de la Erste, a decis să renunțe la colaborarea cu instituția bancară amintită.
Bărbatul a decis să își transfere toți banii la o altă instituție bancară și își îndeamnă toți conaționalii să procedeze aidoma. Clujeanul nu a mai suportat „umilința” generată de blocarea accesului în spațiul Schengen și a decis să ofere un exemplu de atitudine tuturor românilor.

„Acesta e primul lucru pe care l-am făcut astăzi, după ce Austria mi-a umilit Mama-Patrie și pe mine. Mi-am transferat economiile pe care le aveam la BCR, deținută de banca austriacă, la o altă bancă. Iar la detaliile plății am scris: „Transfer disponibilități bănești după umilirea României de Austria”.

Un client de la o bancă austriacă nu a mai suportat umilința. Am scris asta din patru motive:

  1. ca să mă răcoresc puțin pe frigul ăsta de la Cluj;
  2. ca să le transmit mesajul meu de adio țâfnoșilor și mincinoșilor grofi de la Viena și nu numai;
  3. ca să rămână motivul plății în evidențele BCR și ale BNR;
  4. CA SĂ TE INSPIR SĂ FACI ȘI TU LA FEL!.

E atât de simplu și de ușor să îți transferi BANII TĂI de la o bancă austriacă la oricare alta. Poți face asta din fotoliu, de pe telefonul tău”, a scris, printre altele, pe contul său de Facebook, bărbatul din Cluj.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
3 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
1 an în urmă

[…] Un client de la o bancă austriacă nu a mai suportat umilința […]

Raoke
1 an în urmă

Foarte bine. Dar de ce nu se simte ”umilit” si de pensiile speciale ale unora ca maCiuca, unul dintre principalii artizani ai acestui rateu?
Sa protesteze iesind in strada, spre exemplu?

1 an în urmă

[…] afacerilor companiilor austriece, încep să apară și reacții mai virulente. Primele vizate sunt băncile (Raiffeisen și BCR-Erste), dar și benzinăriile (OMV Petrom). Mai mult, pe geamul unei sucursale […]

Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare