Expres

Un câștigător la loterie și-a ratat premiul

Un câștigător la loterie și-a ratat premiul

.Un jucător care trebuia să încaseze marele premiu de un milion de euro la loterie a ratat premiul pentru că nu și-a revendicat câștigul.

Câștigătorul a luat marele premiu la loteria EuroMillions, în Reunion, Franța, pe 3 octombrie, însă nu s-a prezentat la timp. Un premiu câștigat la loteria franceză, indiferent de valoarea acestuia, trebuie revendicat în termen de 60 de zile de la extragerea câștigătoare.

Ca în fiecare marți și vineri, un jucător a fost extras la tombola My Million, care permite câștigarea unui milion de euro.

„În acea seară, codul câștigător My Million MV 249 2574 este extras la întâmplare, este mai întâi indicat că a fost câștigat în străinătate înainte ca rezultatul final să îl indice în jurul unei grile validate într-un punct de vânzare situat în sudul Insulei Reunion”, anunță compania.

„Din păcate, după căutări intense în diferitele puncte de vânzare FDJ din 23 octombrie, nu a fost găsit câștigătorul de un milion de euro”. De fapt, FDJ „a emis o notificare de căutare preluată de presa locală” pentru a găsi câștigătorul, dar acesta din urmă nu s-a prezentat în timpul regulamentar de 60 de zile de la extragerea câștigătoare.

Considerate pierdute din 2 decembrie la ora 00:00, câștigurile ajung acum la FDJ și sunt incluse în „fondul de premii” pentru a fi repuse în joc. Este a cincea oară în acest an când câștigătorul francez al unui premiu My Million nu vine să-și ridice premiul, scrie Le Parisien.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button