Expres

Un avion a zburat timp de 14 ore cu o gaură în fuzelaj

  • emirates_4.jpg

Un avion de pasageri aparținând companiei Emirates, care a decolat din Dubai, a aterizat fără probleme pe un aeroport din Australia cu o gaură în fuzelaj, informează Euronews. Nimeni nu a știut ce se întâmplă până când aeronava nu a ajuns la sol. După decolare s-a auzit o bubuitură, dar piloţii au bănuit că una dintre cele 22 de anvelope ar fi explodat. La apropierea de Brisbane, echipajul i-ar fi informat pe controlorii de trafic aerian că au crezut că o anvelopă a explodat la decolare, așa că a cerut serviciilor de urgență să fie în așteptare. Din primele informații, gaura s-a produs după căderea unui șurub de siguranță, în timpul decolării din aeroport. Niciun pasager nu a fost rănit.

Aeronava a călătorit 12.000 de kilometri, iar timp de aproape 14 ore echipajul nu a ştiut că zboară cu o gaură uriaşă, chiar sub geamurile pasagerilor. O anchetă urmează să stabilească acum cauzele producerii incidentului la avionul construit în urmă cu doar trei ani. Acesta urmează să fie reparat.

 „Este un caz dintr-un milion, probabil. Nu este ceva ce se întâmplă în fiecare zi”, a comentat un fost pilot aviatic.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button