Expres

Un actor din General Hospital a murit împușcat

Un actor din General Hospital a murit împușcat…

Johnny Wactor (37 de ani), actorul care a apărut în aproape 200 de episoade din serialul „General Hospital”, a fost împușcat mortal, sâmbătă dimineață, în Los Angeles. Mama sa, Scarlett, a confirmat pentru TMZ. Ea a dezvăluit că incidentul a avut loc după ce fiul ei și o colegă au plecat de la un bar la primele ore ale dimineții.


Cei doi aveau mașinile parcate la două străzi distanță de local. Johnny a văzut agitație în jurul autoturismului său și a crezut că mașina lui urma să fie ridicată de autorități.


Când s-a apropiat pentru a afla mai multe informații, a observat că trei bărbați se agitau lângă mașina lui.
Deși actorul nu ar fi încercat să se lupte cu ei, Johnny a fost împușcat de un bărbat mascat înainte ca grupul să plece, a declarat Scarlett pentru ABC7. Actorul a fost dus la spital, dar a decedat.
Pe rețelele de socializare, fanii actorului au transmis condoleanțe familiei sale.


„Cât de trist să aflu de moartea lui Johnny Wactor atât de tânăr și în asemenea condiții! O stea va străluci mai mult în această seară [star] Condoleanțe familiei sale și tuturor fanilor actorului”, a scris o a doua persoană pe Twitter.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button