Expres

Turist șocat de prețurile de la hotelul Simonei Halep

Turist șocat de prețurile de la hotelul Simonei Halep.

Simona Halep deţine un hotel de patru stele, denumit Lotus Studio, la malul Mării Negre, mai exact în nordul staţiunii Mamaia, fiind poziţionat în apropierea cluburilor de fiţe din această zonă. Acesta are 20 de camere, iar sportiva a investit în complex peste 1,5 milioane de euro.

Costurile pentru o singură noapte de cazare se ridică la o sumă considerabilă şi astfel nu mulţi români îşi permit să treacă pragul hotelului.

Turiştii trebuie să scoată din buzunare suma de 750 de lei, pentru o singură noapte de cazare în complexul de lux al Simonei Halep. Deşi condiţiile sunt pe măsură, aceştia se plâng totuşi de faptul că preţurile sunt extrem de piperate. Nici la Monte Carlo nu-i atât”, a declarat un internaut, conform ziare.com.

Hotelul deţinut de Simona Halep este unul care îndeplineşte toate condiţiile, design-ul său fiind extrem de rafinat. De asemenea, este de menţionat că hotelul româncei este la doar 500 de metri de plajă.

Turist șocat de prețurile de la hotelul Simonei Halep. Pe lângă complexul de la malul mării, Simona Halep mai deţine şi o pensiune situată în staţiunea Poiana Braşov, pensiune care are 24 de camere.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Barbu Gh.
3 luni în urmă

Machidoanca cu rânză… Chiar, acum n-o mai compătimește nimeni pe dopată? „Săraca” de ea. „Vaii”…

Back to top button