Expres

Tribunalul Brașov a anulat avizele pentru casa primarului Allen Coliban

Tribunalul Brașov a anulat avizele pentru casa primarului Allen Coliban. Magistrații brașoveni au anulat avizele și autorizația obținute de primarul Brașovului, Allen Coliban, pentru consolidarea și mansardarea casei părintești din Șchei. Asta după ce Asociaţia „Salvaţi Circulaţia în Șcheii Braşovului” – condusă de dezvoltatorul care vrea să construiască pe dealurile din cartier – a deschis o acțiune în instanță la Tribunalul Brașov în vederea anulării certificatului de urbanism obținut de edil, în 2020, înainte de a fi primar, dar și a avizului de la Cultură, precum și a autorizației de construire.
Tribunalul Brașov a anulat avizele pentru casa primarului Allen Coliban. Decizia nu este definitivă, putând fi atacată în termen de 15 zile de la comunicare. Allen Coliban nu a comentat sentința.

„Aşteptăm comunicarea hotărârii instanţei, ca să vedem care au fost motivele pentru care instanţa a luat o astfel de hotărâre, apoi vom lua o decizie cu privire la următoarele demersuri”, a declarat purtătorul de cuvânt al Primăriei Braşov, Sorin Toarcea.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
4 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
multumit
7 luni în urmă

Primarul Brasovului care locuieste in…Harman!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sa fie primarul Harmanului,daca Brasovul ii pute si nu poate locui aici!

Willy
7 luni în urmă

O rusine pentru acest oras. Nici macar sa faca curat nu e in stare. Il preocupa mai mult ce probleme ar avea descremenatii.

7 luni în urmă

[…] USR a câștigat „la mustață” în fața PNL-ului alegerile locale. L-a dat pe Allen Coliban primar în fața lui George Scripcaru. De asemenea, USR a „câștigat” 12 consilieri locali, […]

7 luni în urmă

[…] l-a contactat pe Allen Coliban pentru un punct de vedere pe această temă, iar primarul Brașovului a răspuns: „Reîncălziți […]

Back to top button