Expres

Transportul pentru elevii din Brașov, suspendat

Transportul pentru elevii din Brașov va fi suspendat săptămâna viitoare. Motivul? Copiii vor fi în vacanță. Reluarea curselor se va face în data de 31 octombrie. În total, 14 autobuze sunt folosite pentru acest serviciu. Peste 500 de elevi merg zilnic la scoală cu aceste mijloace de transport.


„RATBV va suspenda în perioada 24 – 28 octombrie 2022 efectuarea serviciului de transport special pentru elevi, aceasta deoarece săptămâna viitoare toate unitățile de învățământ preuniversitar se vor afla în vacanță. Potrivit datelor centralizate la nivelul societății noastre, peste 500 de elevi merg zilnic către unitățile de învățământ cu unul dintre cele 14 autobuze care circulă pe cele 12 trasee ce asigură legătura între cartierele Bartolomeu, Avantgarden, Rulmentul, Noua, Valea Cetății, Triaj, Astra, Avantgarden și centrul vechi al orașului. De asemenea, de acest serviciu oferit de RATBV beneficiază și cadre didactice și nedidactice de la școlile din oraș.  Reluarea curselor se va face în data de 31 octombrie, la reluarea cursurilor școlare, pe aceleași trasee și cu aceleași grafice orare”, a informat purtătorul de cuvânt al RATBV, Silviu Ștefan.     

Informații privind serviciile RATBV găsiți aici.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button