Expres

„Transilvania Expres” la borna 9.000

„Transilvania Expres” la borna 9.000

„Transilvania Expres” atinge astăzi o bornă importantă: ediția cu numărul 9.000. Un număr cu care puține publicații din țară se pot lăuda. 9.000 de numere și peste 30 de ani de activitate neîntreruptă. Decenii și mii de numere de ziar, în care ne-am pus în slujba brașovenilor. Iar fidelitatea lor, a dumneavoastră, și încrederea pe care ne-ați acordat-o ne-au adus aici, răsplătindu-ne efortul.

Primul număr al ziarului „Transilvania Expres” a apărut în 8 septembrie 1993, fiind dedicat unui eveniment-emblemă pentru Braşov, Festivalul Internaţional „Cerbul de Aur”.

Transilvania Expres | MyTex.ro
„Transilvania Expres” la borna 9.000 29

Întâmpinat cu scepticism, în acea perioadă în care ziarele apăreau și dispăreau precum ciupercile după ploaie, în numai câteva luni, „Transilvania Expres” a devenit cel mai vândut, citit şi apreciat cotidian braşovean.

„Transilvania Expres” a fost creat în ideea de a promova şi apăra interesele comunităţii braşovene şi are o politică editorială orientată către prezentarea obiectivă şi imparţială a informaţiei, fără influenţe sau partizanate politice, și astfel a devenit un mijloc indispensabil de informare pentru braşoveni şi un sprijin adeseori esenţial pentru mulţi dintre ei.

Transilvania Expres | MyTex.ro
„Transilvania Expres” la borna 9.000 30

De la „Un ziar întotdeauna alături de tine”, la logo-ul de pe frontispiciu mai actual: „Ziarul tău, ziarul comunităţii braşovene”, „Transilvania Expres” a rămas vocea locuitorilor din judeţ. Iar noul slogan s-a concretizat în felul în care ne-am implicat în dezvoltarea societăţii civile, în sprijinul acordat comunităţii locale, în modul în care i-am promovat valorile, am comunicat cu cititorii, pentru a le cunoaşte problemele. Oamenii găsesc aici răspunsuri şi chiar soluţii punctuale la nedumeririle, nemulţumirile şi reclamaţiile lor. Necazurile cu care se confruntă sunt expuse pe larg, iar autorităţile responsabile obligate să răspundă şi să reacţioneze.

Mai mult, „Transilvania Expres” a avut iniţiativă, lansând campanii care au stopat lucrurile nelalocul lor, au urnit lucrurile în direcţia bună, au pus Braşovul la locul cuvenit, în atenţia întregii ţări şi nu numai.

Și astăzi, la 9.000 de apariţii, după peste 30 de ani, timp în care s-a pus în serviciul cititorilor şi s-a implicat activ în viaţa comunităţii braşovene, cotidianul „Transilvania Expres” şi-a păstrat poziţia fruntașă în piaţă şi pe cea de „voce a cetăţii”, printr-un efort susţinut al tuturor celor care au făcut şi fac parte din echipa TEX.

Într-o lume tot mai digitalizată, în care online-ul a acaparat în bună măsură informația, provocând dispariția multor publicații printate, „Transilvania Expres” își menține crezul și își respectă totodată principala menire: aceea de a-și informa corect și prompt cititorii, de a contribui la educația și progresul societății.

Iar portalul myTEX.ro, lansat acum 15 ani și îmbunătățit continuu, nu face decât să susțină angrenajul care vă ține mereu activi și conectați la tot ceea ce e nou și important.

Pentru voi, cei care nu ați încetat să ne citiți, să ne apostrofați când am greșit, dar să ne fiți alături zi de zi, este tot efortul. Informația noastră are valoare atâta timp cât cineva o citește.

În speranța multor altor numere care vor vedea lumina tiparului, vă mulțumim!


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button