Expres

Trafic restricționat pe DN1, între Brașov și Predeal

Trafic restricționat pe DN1, între Brașov și Predeal. Au început lucrările de noapte de pe Drumul Național 1. Traficul este restricționat pe o bandă, iar circulația este dirijată de semafoare.

Reprezentanții Direcției Regionale de Drumuri și Poduri (DRDP) Brașov au explicat că pe acest sector lucrările de noapte sunt posibile doar la final de săptămână. În zilele lucrătoare, traficul greu este foarte intens pe timp de noapte, tocmai pentru că peste zi și la sfârșitul săptămânii circulația camioanelor este interzisă.
În plus, de vineri până sâmbătă, nu avem voie să instituim restricții de trafic în timpul zilei pentru a nu perturba traficul turistic”, a precizat Robert Elekes, reprezentant al Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Brașov.
Trafic restricționat pe DN1, între Brașov și Predeal. „Vestea bună este că lucrările avansează foarte bine, așa că de săptămâna viitoare vom începe așternerea stratului nou de asfalt, în paralel cu îndepărtarea asfaltului vechi. În aceste condiții există șanse reale ca să terminăm lucrările până la sfârșitul acestei luni, cu aproape două săptămâni mai devreme față de data anunțată inițial. Sperăm că și condițiile meteo vor fi de partea noastră”, a precizat Tudor Duțu, director DRDP Brașov (video).

Pentru evitarea tronsonului afectat de lucrări șoferii sunt rugați să folosească traseele alternative:
DN1A – Vălenii de Munte – Cheia – Săcele – Brașov
DN73A – Predeal – Pârâul Rece – Râșnov – Brașov


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button