Expres

Top 8 cele mai bune platforme de streaming video pentru vârstnici

Lumea divertismentului a evoluat de-a lungul timpului și, odată cu progresele tehnologice, a devenit mai ușor pentru oameni de toate vârstele să acceseze diferite tipuri de distracție.

Platformele de streaming video au crescut în popularitate în rândul persoanelor de toate vârstele, inclusiv în rândul persoanelor în vârstă. Cu toate acestea, cu toate opțiunile disponibile online, este imposibil să stabilim care dintre ele se potrivește cel mai bine bătrânilor noștri.

Iată primele opt cele mai bune platforme de streaming video pentru vârstnici pentru a vă ajuta să vă restrângeți opțiunile.

| MyTex.ro

Top 8 site-uri de streaming video pentru bătrâni

1.Netflix

Netflix este, fără îndoială, printre cele mai utilizate platforme de streaming video din lume. Netflix răspunde nevoilor de divertisment ale tuturor grupelor de vârstă, inclusiv ale persoanelor în vârstă, cu o selecție largă de filme, emisiuni TV și documentare. Include, de asemenea, descriere audio, care oferă o descriere verbală a ceea ce se întâmplă pe ecran, permițând persoanelor cu deficiențe de vedere să se bucure mai ușor de conținut.

2.Amazon Prime Video

Amazon Prime Video este un alt serviciu de streaming video care oferă o selecție largă de filme și emisiuni TV, inclusiv conținut original Amazon, care este disponibil doar pe site. Amazon Prime Video are, de asemenea, o funcție „X-Ray” care oferă date despre membrii distribuției, muzică și trivia legate de conținutul vizionat, făcându-le mai ușor pentru persoanele în vârstă să înțeleagă conținutul înainte de a-l viziona.

3.Hulu

Dacă există o altă platformă de streaming video care permite persoanelor în vârstă să urmărească evenimente live și știri, Hulu este. Această aplicație este încă o altă platformă de streaming populară care oferă o selecție diversă de emisiuni TV, filme și documentare. În plus, este deosebit de popular printre persoanele în vârstă datorită bibliotecii sale extinse de emisiuni TV clasice, cum ar fi Seinfeld, Golden Girls și The Brady Bunch.

4.YouTube

YouTube nu este doar pentru adolescenți și adulți; poate fi și cel mai bun prieten al unui cetățean în vârstă. Această platformă este una dintre cele mai populare platforme de streaming video din lume, deoarece oferă o gamă largă de conținut generat de utilizatori, cum ar fi videoclipuri muzicale, scurtmetraje și vloguri. YouTube este deosebit de popular în rândul vârstnicilor datorită selecției sale vaste de conținut educațional și informativ, cum ar fi documentare de istorie, emisiuni de gătit și videoclipuri lingvistice. În plus, această aplicație este potrivită și pentru orice dispozitive, cum ar fi youtube huawei, Samsung, iPhone-uri sau chiar și tablete și televizoare inteligente.

An elderly couple sitting on a couch  Description automatically generated with medium confidence

5.Acorn TV

Seniorii care iubesc serialul britanic vor iubi cu siguranță Acorn TV. Acest site este un serviciu de streaming video care oferă o gamă largă de emisiuni TV britanice, filme și documentare. Colecția sa de emisiuni TV britanice clasice, cum ar fi Doc Martin, Midsomer Murders și Foyle’s War, îl face deosebit de popular printre persoanele în vârstă. Acorn TV are, de asemenea, o funcție numită „subtitrări”, care afișează sunetul ca text, ceea ce face mai ușor pentru persoanele cu deficiențe de auz să se bucure de conținut.

6. BritBox

BritBox este o altă platformă de streaming video care oferă o selecție vastă de emisiuni TV britanice, filme și documentare. Este deosebit de popular în rândul persoanelor în vârstă care se bucură de emisiunile TV clasice britanice, cum ar fi Doctor Who. BritBox oferă, de asemenea, o funcție numită „descriere audio”, care oferă o descriere verbală a ceea ce se întâmplă pe ecran, făcând mai ușor pentru persoanele cu deficiențe de vedere să se bucure de conținut.

7. PBS Video

PBS Video este o platformă de streaming video care oferă o selecție vastă de programare PBS, inclusiv documentare, știri și programe de afaceri publice. În plus, PBS Video oferă o caracteristică cunoscută sub numele de „subtitrări închise”, care oferă o prezentare text a sunetului, permițând persoanelor cu deficiențe de auz să se bucure de conținut mai ușor.

8.Hallmark Filme Acum

Filmele Hallmark Acum deosebit de populare în rândul vârstnicilor care se bucură de conținut adecvat pentru familii, cum ar fi filme de sărbători și comedii romantice. Hallmark Movies Now oferă și o funcție numită „descriere audio”, care oferă o descriere verbală a ceea ce se întâmplă pe ecran.

Concluzia

Aceste top 8 platforme de streaming video pentru seniori sunt toate bine concepute pentru a satisface cerințele lor. Subtitrările și descrierea audio au făcut ca vârstnicii noștri să vizioneze mai ușor ca niciodată filmele și emisiunile de televiziune preferate.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button