Expres

Tiktokerița Kyle Marisa Roth a murit la 36 de ani

Tiktokerița Kyle Marisa Roth a murit la 36 de ani. Familia ei a făcut tristul anunț, fără a dezvălui cauza decesului. Kyle Marisa era faimoasă pe TikTok, unde publica informații controversate despre vedete de la Hollywood. Jacquie Cohen Roth a confirmat moartea fiicei sale pentru NBC News și TODAY.com și a spus că ea și sora lui Kyle, Lindsay Roth, au fost copleșite de mesaje de susținere.


„Kyle a iubit cu adevărat. Era o căutătoare a adevărului. Spunea adevărul. Înseamnă atât de mult pentru noi, ca familie, această revărsare incredibilă de dragoste și sprijin pe care ne-o oferă, literalmente, lumea”, a declarat mama tinerei.


„Ea a iubit atât de mult toată viața ei. Și asta ne va lipsi enorm”, a completatJacquie Cohen Roth.
„Ca familie, încă procesăm și decidem cum să-i sărbătorim și să onorăm viața în mod corespunzător. Nu știm ce s-a întâmplat încă. Știu că a atins atât de mulți oameni cu umorul, inteligența, frumusețea și multe altele – ea avea atât de multe daruri”, a scris și sora tiktokeriței, Lindsay, pe Instagram.


„Îmi pare foarte rău pentru cei care află despre această pierdere chiar acum. Orice rugăciune, gânduri, binecuvântări sau intenții pentru tranziția lină a sufletului ei sunt binevenite”, a adăugat ea.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare