Expres

Țigară și cafeluță lângă un om căzut pe stradă?! O nouă sesizare gravă, de la Codlea!

O nouă sesizare gravă…

O cititoare mytex.ro susține că un nou caz revoltător a avut loc la Codlea, județul Brașov, după cel al pietonului lăsat de polițiști să zacă pe stradă (fără ca măcar să i se ia pulsul), până la sosirea unei ambulanțe (vezi și: Anchetă în IPJ Brașov, după accidentul din Codlea. Acuzații grave la adresa polițiștilor…).
Persoana în cauză ne-a trimis o poză în care apar polițiști locali la cafea și țigară, în apropierea unei persoane căzute pe trotuar.
„Poza a fost făcută ieri, data de 24.11.2023, în localitatea Codlea, județul Brașov, lângă complexul Exotic – restaurant”, ne-a explicat sursa citată.
Iată și mesajul cu care ne-a contactat:

„Va rog sa ne ajutati cu postarea acestea..cetatenii Codlei suntem speriati, nu avem unde sa ne ducem..
     La nici o saptamana de la incidentul produs in Codlea, Jud.Brasov, unde un tanar a fost lovit pe trecerea de pietoni, iar autoritatile din Codlea,  l-au privit nepasator, l-au lasat intins pe strada, urmand comunicare eronata din partea agentului celor din cadrul serviciului de ambulanta, acestia ajungand in Brasov pentru interventie, nu in Codlea, periclitand soarta tanarului, toate plecand, de la motivul acestei postari, incompetenta, nepasarea si coruptia celor ce ar trebuii sa ne protejeze, sa patruleze, sa isi faca treaba, in schimb primim contrariul!!


    Este important să ne amintim că aceste instituții sunt aici pentru a ne servi pe noi, cetățenii, și ar trebui să fie responsabile pentru acțiunile lor, sunt platiti din banii nostri oameni buni.
    Nu noi trebuie sa ne aparam, ci sa fim aparati, insa, chiar daca ni s-ar face rau pe strada, mai degraba, am lua o pauza de tigara, am manca, decat sa oferim un prim ajutor, decat sa ne facem treaba pentru care suntem platiti, dar suntem degeaba ( a se urmarii poza de mai jos, in data 24.11.2023)                                                              
Trebuie sa inceteze:
-INCOMPETENTA
-CORUPTIA
-NEPASAREA
-MUSAMALIZAREA CONFLICTELOR
-ABUZUL DE PUTERE
-FAVORITISMELE, atat din cadrul Politiei Locale din Codlea, cat si din carul Politiei Municipale
-oameni, care din motive medicale, ii gasim intinsi pe jos, sau chiar cei ce consuma alcol, suntem EGALI in drepturi, trebuie sa isi faca datoria, NU sa ii lase, respectiv sa NE lase sa ne stingem usor

      Priviti, alt caz la nici o saptamana, de la cele intamplate in fata sediului politiei din Codlea, nepasarea, coruptia, si utilizarea banilor din al nostru buzunar loveste din nou.
Libertatea ființei umane, implica și anarhia și suferința și nesupunerea, pentru ca exista sute de organizații platite, din banii noștri care trebuie sa mențină ordinea. Nu noi trebuie sa menținem ordinea. Noi plătim oameni sa ne mențină ordinea. Eu nu pot sa fiu propriul meu jandarm, propriul meu politist, propriul meu procuror, etc. Dacă greșesc, sa ma judece un sistem corect, nu unul corupt, plin de «oameni ai legii» ghiftuiti, nepasatori, neinitiati si/sau sub influenta alcolului, unde in mare parte din probelme, sunt rezolvate si musamalizate, iar omul nevinovat fie «inchide ochii», fie suporta rigorile legii din pricina abuzului celor ce in loc sa ne PROTEJEZE, ne dau IN CAP”.                                                                                          


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
7 luni în urmă

[…] Altă zi, alta sticla de spirt, aceeași poveste. Asadar, sunt multe de schimbat și de îmbunătățit în activitatea serviciului nostru,dar înainte să aruncați cu piatra sau cu «poza» pe Facebook, cu cuvintele și cu acuzele, ar fi corect să… Citeşte mai mult »

Back to top button