Expres

Taximetrist amendat. I-a zis „Nem” unei cliente

Taximetrist amendat. I-a zis „Nem” unei cliente
Taximetristul a primit o amendă de 500 de lei din partea Poliției, după ce miercuri, chiar de 1 martie, a refuzat să o ia în mașină pe femeie, adresându-i cuvinte jignitoare. Incidentul a fost povestit chiar de aceasta pe rețelele de socializare, potrivit publicației locale monitorulcj.
Primarul Emil Boc a declarat joi că a aflat despre acest incident, iar taximetristul a fost sancționat cu amendă pentru comportamentul său. Edilul spune însă că gestul a fost unul izolat și acest tip de comportament nu este caracteristic întregii bresle.

Gestul acelui taximetrist nu reprezintă breasla taximetriștilor din Cluj și vreau să nu generalizăm acest tip de atitudine la toți taximetriștii, pentru că ar fi nedrept. Acesta trebuie tratat ca un gest izolat, pe care nu îl tolerez și nu îl accept, de aceea l-am sancționat cu 500 de lei și cu următoarea ocazie vom recurge la retragerea sau suspendarea autorizației de taxi”, a precizat Boc.
Taximetrist amendat. I-a zis „Nem” unei cliente. Edilul a subliniat că toleranța este un principiu la care trebuie să adere toți clujenii, iar multiculturalismul a transformat Clujul în „ceea ce este astăzi”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Barbu Gh.
1 an în urmă

Boanghina trebuia lăsată fără autorizație! SCURT!

1 an în urmă

[…] urma impactului, taxiul s-a răsturnat pe carosabil şi a lovit un alt autoturism care circula din sens opus, care era […]

Back to top button