Expres

Târg de Crăciun, cu prima roată panoramică hi-tech

Târg de Crăciun, cu prima roată panoramică hi-tech.

Primele târguri de Crăciun 2023 din țara noastră se deschid deja de vineri, 17 noiembrie, în două mari orașe, Sibiu și Craiova. În Cetatea Băniei, atracția principală va fi, anul acesta, prima roată panoramică hi-tech amplasată până acum în România. Este vorba de o construcție înaltă de 40 de metri, care include în centru un ecran LED, pe care va putea fi rulată grafică video. Roata panoramică este semnată Britta Trading, cel mai mare furnizor de atracții pentru parcuri de distracții din România, și a fost construită în Olanda, în 2023, „respectând cele mai noi și înalte stardarde de calitate”, potrivit organizatorilor.

„O roată absolut spectaculoasă. Este prima din România care are în centru un ecran LED de trei metri diamentru, care va crea magie prin proiecția de vizualuri grafice cu mii de culori. În plus, are sute de mii de luminițe, o capacitate de 140 de persoane, iar cei care se vor urca în ea vor putea admira tot orașul de la înălțime, plutind deasupra întregului târg de Crăciun. Suntem bucuroși că putem furniza astfel de atracții pentru festivaluri, parcuri de distracții sau târguri tematice în toată țara, atracții care aduc un strop de magie și îi fascinează atât pe cei mai mici, cât pe cei mari”, declară Lucia Prăjișteanu, CEO Britta Trading.
Roata panoramică de la Târgul de Crăciun din Craiova completează seria de atracții furnizate de compania menționată printre care se află și parcurile Miramagica din București și Mamaia.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button