Expres

Tânără polițistă, suspendată după o aventură cu superiorul său

Tânără polițistă, suspendată după o aventură cu superiorul său

Caitlin Howarth, o tânără polițistă în vârstă de 21 de ani, a fost suspendată în 2021 din cauza unei presupuse aventuri cu superiorul său, Daniel Greenwood, în vârstă de 38 de ani.

Relația lor a fost dezvăluită doar după ce polițiștii anticorupție au început să cerceteze posibila ei legătură cu un traficant de droguri, care acum se află în spatele gratiilor. Şeful poliţiei a fost informat despre presupusa abatere, potrivit The Sun.
Daniel Greenwood este căsătorit, lucrează în poliție de aproape 20 de ani și este comandantul districtului Bradford.

Relația celor doi ar fi devenit subiect de discuție prin rândul angajaților, iar Daniel a fost, de asemenea, suspendat. Șeful poliției, John Robins, va fi cel care va decide dacă se vor aplica sancțiuni mai grave asupra celor doi.
Caitlin Howarth, care locuiește cu mama sa în Bingley, West Yorks, este foarte cunoscută în mediul online, având peste 10.000 de urmăritori pe Instagram. Tânăra polițstă se pozează foarte des în ținute provocatoare. Potrivit legii, angajații noi din poliție, trebuie să servească doi ani ca ofițer de probă.
„Există o anchetă în curs de desfășurare și din acest motiv nu suntem pregătiți să comentăm nimic legat de acest subiect”, a declarat o purtătoare de cuvânt a poliției.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Barbu Gh.
1 an în urmă

Ale noastre sunt mai breze?

Willy
Răspunde la  Barbu Gh.
1 an în urmă

Rusoaicele?

Back to top button