Expres

Tabla magnetică, aliatul cu o multitudine de „fețe” pentru o comunicare mai eficientă!  

Tabla magnetică a devenit un instrument indispensabil în toate domeniile axate pe comunicare. 

În instituțiile de învățământ, în sălile de conferințe, în diverse companii și chiar și în restaurante, spitale sau acasă, acest articol este utilizat frecvent ca mijloc de prezentare a informațiilor. O caracteristică aparte, ce se remarcă la aceste modele, este că oriunde ar fi montate, animă imediat orice întâlnire, conectând participanții și încurajând interactivitatea. 

Atât copiii, cât și adulții sunt încântati de posibilitățile de exprimare pe care le oferă aceste instrumente în situații din cele mai diverse. Indiferent de statut, elev, student, antreprenor, angajat cu aspirații înalte, manager, profesor, arhitect, inginer sau consultant, poți apela la acestea pentru a-ți organiza mai eficient ideile sau a-ți sistematiza mai bine lecțiile. 

Modele practice într-un format modern

În portofoliul furnizorilor vei găsi modele profesionale, realizate de producători renumiți, precum: Smart, Magnetoplan, Optima și Office. Poți opta pentru tabla magnetica cu ramă de lemn sau aluminiu, whiteboardul mobil, whiteboardul magnetic rotativ cu două fețe, whiteboardul triptic sau modelul magnetic de sticlă în diverse culori. 

Fișele de prezentare ale acestor produse atrag atenția asupra unor caracteristici-cheie, ca de pildă rezistența la zgârieturi, termenul de valabilitate de până la 10 ani, în funcție de model, dotarea cu toate accesoriile necesare montării pe perete și echiparea cu tăviță pentru markere și magneți. 

În funcție de preferințele și nevoile tale, poți achiziționa modelul care îți îndeplinește punctual cerințele. Indiferent de domeniul în care îți desfășori activitatea, acest articol îți va fi, garantat, de un real ajutor. 

Modele clasice, din sticlă, cu stand mobil, triptice sau cu 5 suprafețe de scris

Tabla magnetică clasică, cu suprafață albă, de diferite dimensiuni, pe care poți scrie cu markere de diferite culori, poți utiliza buretele pentru ștergere și poți atașa magneți divers colorați este cea mai achiziționată. Pe lângă utilitatea principală pe care o oferă, aceasta mai poate fi transformată cu ușurință și într-un flipchart autentic, pe care să expui diverse planșe, coli de hârtie, grafice sau note explicative, de fiecare dată când alegi să incluzi magneții în prezentările tale.

| MyTex.ro
Tabla magnetică, aliatul cu o multitudine de „fețe” pentru o comunicare mai eficientă!   10

Tabla albă din sticlă consolidată este un model cu aspect elegant, deosebit de estetic, la care poți apela. Aceasta permite scrierea sau ștergerea cu markerul și buretele uscat. Modelele sunt acoperite în spate pentru a asigura lizibilitatea și pot fi montate pe un perete de orice culoare. Includ o taviță din sticlă, 1 burete magnetic și 5 magneți rotunzi extrastrong.

Tabla magnetică cu stand mobil este echipată cu un stativ din aluminiu prevăzut cu 4 roți ce permite rotirea tablei la 360 de grade pentru o vizibilitate foarte bună din toate unghiurile. Modelul are utilizare multiplă atât cu magneți, cât și cu markere pentru whiteboard. Scrierea se face cu markere lavabile, iar ștergerea cu burete.

Tabla triptică sau cu 5 suprafețe pe care poți scrie cu markere lavabile este rezistentă la acizi și zgârieturi. Variantele cu 5 suprafețe includ 2 părți laterale, cu scriere pe ambele fețe, care se pliază pentru a economisi din spațiu și o suprafață principală de scris, poziționată central. Modelele din această gamă reprezintă un mod practic de prezentare și comunicare ce poate fi abordat în sălile de conferințe, ședințe, training-uri și instituții de învățământ.

Așadar, indiferent de domeniul de activitate, include tabla magnetică în proiectele tale cele mai îndrăznețe. De la sistematizarea informațiilor la perfecționarea abilităților organizatorice și artistice, acest articol îți va fi mereu un aliat de încredere.

P


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button