Expres

Sugestie pentru zboruri TAROM de la Brașov / O destinație, la concurență cu Dan Air

Sugestie pentru zboruri TAROM de la Brașov.

Cu ocazia inaugurării Aeroportului Brașov, o aeronavă TAROM va ateriza la Ghimbav cu o serie de oficialități, pentru tăierea panglicii. Altfel, până în prezent, compania de stat românească nu a anunțat curse regulate din orașul de la poalele Tâmpei.

Sugestie pentru zboruri TAROM de la Brașov. TAROM i-a îndemnat pe români să viziteze Salonicul, al doilea oraș ca mărime al Greciei, „renumit pentru siturile arheologice și muzeele fascinante. Străduțele înguste vă vor purta spre explorarea civilizațiilor care și-au pus amprenta pe acest oraș”.

Pe contul de Facebook al TAROM, un cititor le-a făcut o sugestie reprezentanților companiei: „Ar fi bine să aveți zboruri la Salonic și de la Brașov”.

Altcineva a făcut și o observație, vizavi de serviciile prestate: „Descopăr că nici apă nu se mai servește la un zbor de 4 ore cu TAROM. Servicii low cost la prețuri de zbor de linie. O dezamăgire de fiecare dată”.

În altă ordine de idei, TAROM-ul a anunțat zboruri dinspre București către Beirut, capitala Libanului, de 5 ori pe săptămână, începând din 15 iunie. Celor de la Dan Air le-a fost aruncată mănușa, întrucât și ei au această rută în calendar, de pe Otopeni.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Barbu Gh.
3 luni în urmă

Către Ouagadougou nu face nimeni nici-o propunere?

3 luni în urmă

[…] Alții doresc să meargă în vizită sau în vacanțe. Prin urmare, o cursă regulată de pe Aeroportul Brașov către EAU (Sharjah) ar fi de […]

Back to top button