Expres

Străzi inundate la Brașov, după o rupere de nori (video)

Străzi inundate la Brașov, după o rupere de nori. Codul galben de furtuni, care a intrat în vigoare astăzi și vizează 17 județe, a creat deja primele probleme. O porțiune din Strada Hărmanului, în apropierea pasajului de cale ferată de la intrare în Craiter s-a umplut de apă, transformându-se în lac. În imaginile surprinse, se poate observa cum autoturismele înaintează cu dificultate prin apă. Cel mai probabil, sistemul de canalizare nu a mai făcut față. Zona face parte dintre punctele critice ale municipiului, tronsoane joase ale unor artere rutiere, unde se adună cantităţi importante de apă, în timpul ploilor, mai ales în cazul celor torențiale.
Străzi inundate la Brașov, după o rupere de nori. Asta, în ciuda faptului că acum șapte ani, Compania Apa anunța că a curăţat canalizările şi a înlocuit sistemele de preluare a apelor meteorice cu unele de capacitate mai mare, exact pe strada Hărmanului – sub pasajul de cale ferată și că a făcut lucrări de reabilitare şi modernizare a reţelelor de canalizare și în celelalte puncte critice ale oraşului: zona Stadionului, Bulevardul Gării şi strada 13 Decembrie, tocmai pentru a preîntâmpina aceste probleme care apar la ploi cu cantități mari de precipitații în timp scurt. Dar și în zona Gării carosabilul era inundat în această după-amiază.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
jonelul
4 luni în urmă

acolo unde ati filmat voi este inundatie si cand ploua fara sa fie rupere de nori !

Back to top button