Expres

Spitalul Județean Brașov nu mai operează bolnavi cronici / Doar cazuri urgente / Situație dramatică

Spitalul Județean Brașov nu mai operează bolnavi cronici. Măsura este valabilă cel puțin până în data de 5 februarie, pentru că, potrivit directorului medical Florin Orțan, există sincope în aprovizionarea și finanțarea spitalului”.

Spitalul Județean Brașov nu mai operează bolnavi cronici

Dr. Florin Orțan a declarat, potrivit Radio România Brașov: „Șeful blocului operator și-a dat demisia în urmă cu ceva vreme… Și atunci fluxul de informație între management și situația de blocul operator a fost puțin deranjat. Între timp am identificat pe altcineva, ca șef al blocului operator. Pentru că să știți că nu se mai înghesuie nimeni să fie șef, pentru că nu ai beneficii, lumea doar trage de tine. Nu există diferențieri salariale… Bolnavii care pot fi programați, vor fi programați după ziua de luni. Tot ce nu poate fi programat sau programarea strică, prognosticul se va face. Dacă vor fi cazuri urgente, cu siguranță se vor opera. Nici nu se pune problema”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare