Expres

Spitalele publice din județul Brașov vor fi digitalizate din fonduri PNRR

Spitalele publice din județul Brașov vor fi digitalizate din fonduri PNRR.

Județul Brașov se regăsește, din nou, pe lista obiectivelor de investiții selectate pentru finanțare PNRR, publicată recent pe site-ul Ministerului Sănătății – de data aceasta, cu proiecte de investiții în sistemele informatice și în infrastructura digitală pentru 4 spitale aflate sub autoritatea sa.

Așa cum a anunțat Consiliul Județean, este vorba de: Spitalul Clinic Județean de Urgență Brașov; Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie și Boli Infecțioase Brașov; Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii Brașov; Spitalul Clinic de Obstetrică Ginecologie „Dr. Ioan Aurel Sbârcea” Brașov (foto).

Spitalele publice din județul Brașov vor fi digitalizate din fonduri PNRR

Prin intermediul acestor proiecte de investiții, vor fi implementate platforme digitale interconectate, va fi securizat accesul la sistemul digital al spitalelor, arhivele spitalelor vor fi digitalizate, vor fi realizate fluxuri digitalizate de date, precum şi un sistem integrat şi interoperabil al datelor.

Valoarea totală a acestor proiecte este de 23.118.257,19 lei.

De asemenea, vor primi finanțări PNRR și spitalele publice din Săcele, Făgăraș, Zărnești, Victoria, Codlea, precum și Spitalul Militar de Urgență „Regina Maria” Brașov pentru digitalizarea activităților.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button