Expres

Specialiștii de la Distribuție Energie Electrică România, în competiție la finalul acestei luni

Peste 200 de specialiști de la Distribuție Energie Electrică România (DEER) vor fi în competiție la finalul acestei luni, la Trofeul Electricianului.
La etapa pe sucursale au participat peste 1.600 de specialiști din cadrul DEER. Etapa pe sucursale s-a desfășurat în toate cele 18 județe, inclusiv la Brașov. Participanții au susţinut probe practice şi teoretice.


La secțiunea „Junior”, elevii claselor a X-a din învățământul dual au concurat în unitățile de învățământ din Cluj, Brașov, Oradea și Ploiești, câștigătorii desemnați fiind primii 3 tineri din fiecare zonă participantă.
În faza pe companie, 213 specialiști ai DEER vor concura în perioada 28 – 30 mai, la Oradea.


„Felicit toți participanții și în special pe cei care au obținut cele mai bune rezultate în această etapă a competiției profesionale. Trofeul Electricianului este un eveniment așteptat cu nerăbdare de toți cei implicați în această industrie, profesioniști care sunt dedicați muncii lor, zi de zi, și care asigură siguranța și continuitatea în alimentarea cu energie electrică a aproape 4 milioane de consumatori din zona de distribuție DEER”, a declarat Mihaela Rodica SUCIU, director general DEER.


După etapa finală pe DEER, de la Oradea, DEER organizează, la Cluj-Napoca, faza națională a Trofeului Electricianului, la care vor participa reprezentanții celor șase operatori de distribuție a energiei electrice din România: Distribuție Energie Electrică Romania, Delgaz Grid, Distribuție Energie Oltenia, Rețele Electrice Banat, Rețele Electrice Muntenia, Rețele Electrice Dobrogea.    


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Willy
6 zile în urmă

Dar o competitia din aia de genul cine da factura la oameni atunci cand trebuie, nu se face?

Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare