Expres

Spaimă la bordul unui avion Lufthansa! Un bărbat a murit

Spaimă la bordul unui avion…

Un pasager a decedat în timpul unui zbor cu Lufthansa. Bărbatul de 63 de ani a murit în timpul unui zbor Lufthansa de la Bangkok la Munchen. El era în avion împreună cu soția sa. Martorii au povestit că bărbatului a început să-i curgă sânge pe gură și pe nas. Speriați, oamenii au început să strige.


Martora Karin Missfelder a spus că bărbatul părea să nu se simtă bine când s-a urcat în avion. „Avea transpirații reci” și „respira mult prea repede”, a spus Karin.
În ciuda ezitărilor inițiale, echipajul i-a permis bărbatului să rămână la bordul avionului.
Karin Missfelder, o asistentă medicală specializată la Spitalul Universitar din Elveția, a declarat pentru Blick că îngrijorarea ei pentru bărbat a persistat, ceea ce a determinat-o să-i spună unei însoțitoare de bord că un medic ar trebui să-l examineze pe bărbat.


Martin Missfelder a spus că medicul nu a făcut însă mare lucru pentru a-l trata pe bărbat, în afară de a-i verifica pulsul și a-l întreba cum se simte. Ulterior, starea bărbatului s-a agravat și a decedat.
I-au dat apoi puțin ceai de mușețel, dar el deja scuipa sânge în punga pe care i-o întindea soția sa”, a spus Martin Missfelder.
A fost o groază absolută. Toată lumea țipa”, a declarat Martin Missfelder pentru Blick.
Avionul a aterizat de urgență în apropiere de Washington, DC.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Barbu Gh.
13 zile în urmă

Și? S-a mai dus un injectat. Să vedem când o vor mierli injectații de la manșă.

mihai
12 zile în urmă

Daca mergea de la Bankgong la Munchen, cum a aterizat la Washington DC? Doar nu s-or fi apucat sa traverseze 2 oceane plus continentul american!

Back to top button