Expres

Șoșoacă – „atac” dur la Biserica Ortodoxă Română

Șoșoacă – „atac” dur la Biserica Ortodoxă Română

Senatoarea Diana Şoşoacă a publicat pe pagina sa de socializare un nou vidoclip, în stilul agresiv, deja cunoscut. De data aceasta ţinta au fost înalţii ierarhi ai Bisericii Ortodoxe Române (BOR). În ciuda faptului că politiciana s-a declarat în nenumărate rânduri o practicantă creştină.

„Mănăstirea Frăsinei nu aparține Bisericii Ortodoxe Române, să vă intre bine-n cap. Poporul român este stăpân peste clădirile și terenurile Bisericii! Nici un ierarh nu poate decide la Frăsinei”, a urlat Șoșoacă, potrivit România TV.

Purtată de val, Diana Şoşoacă l-a „somat” pe Patriarhul Daniel să-i demită pe Arhiepiscopul Varsanufie al Râmnicului și pe Mitropolitul Irineu al Olteniei.

„Ce vreți mă, secularizarea averilor? Vreți să le luăm înapoi? Să vedeți că poporul român este stăpânul averilor Bisericii? Vi s-a urcat la cap: prea mulți bani, prea multe merțane”, a țipat senatoarea în cameră.

La un moment dat, Şoşoacă a dezvăluit,voalat, şi care este, de fapt, nemulţumirea sa legată de ierarhii BOR. Anume faptul că au refuzat să o sprijine politic.

Șoșoacă i-a insultat și pe români, despre care a spus că sunt „proști” și dacă nu se vor „revolta” la comanda ei, „veți muri, nu că proști, ci vai mama voastră. Veți dispărea”. 

Șoșoacă – „atac” dur la Biserica Ortodoxă Română


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Raoke
1 an în urmă

Nu are dreptate? Are. Si cu mertanele, si cu sumele uriașe pe care le invart popii, si cu faptul ca populimea nu iese in strada sa se revolte.
De si-ar struni putin volumul ar avea mult de castigat.

Mama lui Barbu Gh
1 an în urmă

Ptiu! Pana si eu ma sperii cand o vad pe asta in poze! Of, of!! Nu stiu ce o fi gasit Gigel al meu la purcica asta dar zau asa! Pana si el si-ar gasi una mai acatarii. Of!

Back to top button