Expres

Șoferi amendați cu 30.000 de lei, pentru off-road, în județul Brașov (video)

Zece șoferi au fost amendați pentru off-road, astăzi, în județul Brașov. Jandarmii din cadrul Postului Montan Zărneşti, la solicitarea administratorilor mai multor fonduri cinegetice, au efectuat acțiunea de control, în zona Zărnești – Poiana Mărului, în vederea identificării persoanelor care pătrund în fondul cinegetic cu autoturisme, ATV-uri sau motociclete, fără a avea acest drept.
Jandarmii montani au identificat 10 autoturisme aflate în zona Bârsa Fierului.

Întrebați de jandarmi cum își justifică prezența acolo, persoanele au declarat ca sunt în zona într-un «team building» și vor să se plimbe în natură. Toți cei 10 conducători auto au fost sancționați contravențional cu amenzi în valoare totală de 30.000 lei.
De altfel, jandarmii din Zărnești au aplicat numai în ultima săptămână, amenzi în valoare totală de 34.500 lei în conformitate cu prevederile Legii 407 din 2006 a vânătorii și protecției fondului cinegetic
“, a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Județean Brașov, Luiza Dănilă.


Având în vedere impactul negativ major pe care aceste «plimbări» îl au asupra animalelor și al plantelor, facem pe această cale, din nou, un apel la rațiune și bunsimț și recomandăm turiștilor să aleagă să se bucure de natură și de frumusețile ei, fără a o distruge și fără a-i produce daune ce cu greu pot fi remediate“, a adăugat sursa citată.


Astfel de acțiuni vor mai fi organizate, în speranța că vor reuși să împiedice distrugerea naturii și pentru a putea proteja animalele care sunt în perioada de împerechere.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
ron
1 luna în urmă

Rahatei pe cauciucuri-)))

Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare