Expres

Șofer cu BMW: a blocat o stradă, apoi a parcat pe un loc al persoanelor cu dizabilități

Șofer cu BMW: a blocat o stradă, apoi a parcat pe un loc al persoanelor cu dizabilități. S-a întâmplat ziua în amiaza mare, când traficul e mai aglomerat, în plin centru al Brașovului.
Un cititor myTEX.ro ne-a trimis pe adresa de e-mail a redacției pozele alăturate, care ilustrează modul în care un brașovean înțelege să respecte Codul Rutier și pe ceilalți participanți la trafic, inclusiv pe conducătorii auto și pasagerii autobuzelor RATBV.
„Șoferul BMW-ului din poză a blocat complet circulația pe strada Nicolae Bălcescu, pentru mai mult de 5 minute. Norocul nostru (al celor din trafic) a fost faptul că un cetățean cu simț civic a sunat proprietarul să vină să își mute mașina (șoferul avea numărul de telefon în geam). Proprietarul a venit relaxat după vreo 5-6 minute și a mutat mașina direct pe un loc destinat persoanelor cu dizabilități… respect maxim :(((.

Cu stimă,
Un cititor Mytex 🙂”.

Evident că șoferul cu BMW a scăpat nesancționat. S-a ales doar cu o „săpuneală” scurtă înainte de a se urca în mașină pentru a debloca traficul și a comite a doua neregulă.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button