Expres

Șocant! Un cântăreț de muzică populară s-a spânzurat în timp ce vorbea la telefon cu soția sa

Un cântăreț de muzică populară s-a spânzurat în timp ce vorbea la telefon cu soția sa, potrivit presei centrale. Bărbatul a murit la spital. Artistul vârstă de 42 de ani a murit la secția Terapie Intensivă din cadrul Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu.
Acesta a fost găsit de vecini în grădina casei tatălui său, din localitatea Iezureni, care face parte din municipiul Târgu Jiu.
El a fost resuscitat și transportat la spital, unde a decedat. Gică Giurcă a murit ieri, 19 noiembrie, în Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu.


„Dumnezeu a vrut să le cânți la îngeri! De azi, ne-ai lăsat doar cu amintiri! Dumnezeu să te ierte, om blând!“, este unul dintre numeroasele mesaje de pe rețelele de socializare. Și soția acestuia, de care era despărțit a transmis un mesaj: „Dumnezeu să te ierte, iubirea mea! De ce ne-ai lăsat singure? Tu erai un om plin de viață. Nu știu de ce ai făcut chestia asta. Te iubesc și te voi iubi toată viața“.


Potrivit presei centrale, bărbatul era chiar într-un apel video cu femeia, în momentul în care își punea ștreangul de gât. El ar fi căzut în depresie după ce partenera sa de viață l-ar fi părăsit, plecând de acasă cu cele două fiice ale lor.
Gică Giurcă a lăsat un ultim mesaj pe pagina de Facebook în care le cere iertare celor cărora le-a greșit.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button