Expres

Și Moș Crăciun a fost prezent la Palatul Czell

Și Moș Crăciun a fost prezent la Palatul Czell

Agenția Brașov a Băncii Naționale a României (BNR) a fost vizitată de peste 600 de persoane cu prilejul „Zilelor porților deschise’’.

Astfel, publicul a putut vizita o parte a Palatului Czell, dar și o expoziție de monede și bancnote numismatice. Alte elemente de interes au fost tocătura de bani, precum și o replică a unui lingou de aur.

Palatul Czell, fondat în anul 1903, emblematic pentru Brașov și un cunoscut monument istoric-arhitectural, găzduiește una din agențiile BNR încă din anul 1950.

În cadrul turului ghidat, cei mici au fost așteptați de Moș Crăciun, care le-a vorbit despre bani, economisire, istoria monedei naționale și a Băncii Naționale a României. Cei mari au avut posibilitatea să afle informații despre rolul instituției și funcțiile ei specifice. Dar și despre istoria Agenției Brașov și a Palatului Czell. De asemenea, au vizionat scurt-metraje cu filme educative.

Și Moș Crăciun a fost prezent la Palatul Czell


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button