Expres

Și-a împușcat accidental colegul

Și-a împușcat accidental colegul. Poliţiştii timișoreni au fost sesizaţi luni că în apropierea localităţii Crivina un bărbat ar fi fost împuşcat cu o armă de vânătoare.
Poliţiştii s-au deplasat de urgenţă la faţa locului, constatând faptul că un bărbat, în vârstă de 56 de ani, în timp ce se afla la o partidă de vânătoare neautorizată, în apropierea localităţii Crivina, ar fi împuşcat accidental un alt bărbat, în vârstă de 50 de ani, care participa la vânătoare, rezultând din nefericire decesul acestuia”, a precizat IPJ Timiş.
Și-a împușcat accidental colegul. La faţa locului au fost găsite două arme de vânătoare şi mai multe cartuşe. Acestea au fost confiscate şi ridicate de poliţişti, pentru continuarea cercetărilor.
De asemenea, în urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că cei doi bărbaţi nu deţineau permise de port armă. În cauză, a fost întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă, nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi braconaj”, mai transmite IPJ Timiş.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
22 zile în urmă

[…] de vânătoare.Un tânăr dintr-un sat din Munţii Apuseni a murit ieri după ce s-a împuşcat accidental cu o armă de vânătoare. Tragedia s-a petrecut în timp ce se afla la o stână de animale, a […]

Back to top button