Expres

Sfaturi pentru a juca blackjack live

Blackjack-ul este unul dintre cele mai populare jocuri de noroc din cazinourile live.

Regulile și strategiile de bază ale blackjack-ului sunt relativ ușor și rapid de învățat. Uite câteva sugestii din partea lui Bob Paquette de la https://gambling-code.ro/vlad-casino/bonus .

1. Dacă o pereche de 8 sau ași, împarte-o!

La blackjack live online, poți împărți întotdeauna și astfel să joci cu 2 mâini dacă primele 2 cărți sunt identice. Acest lucru este interesant doar dacă ai o pereche de ași sau o pereche de 8.

Dacă împarți o pereche de ași, ai șansa de a face blackjack cu o carte nouă. Cu doi 8, ești încă relativ departe de 21. În același timp, însă, există un risc ridicat să depășești 21 cu următoarea carte. Dacă împarți 8-urile, există o mare probabilitate să ajungi la 18 cu următoarea carte.

2. Nu sparge perechea de 10 sau 6!

Dacă obții o pereche de 10 la prima mutare, ai 20 de puncte în mână – o valoare incredibil de bună! Deoarece probabilitatea ca dealerul live să obțină exact 21 de puncte este foarte mică. Păstrează-o dacă ai un set de 6, deoarece o împărțire ar duce la cea mai proastă mână – 16 puncte.

3. Gândește-te bine dacă vrei să iei asigurarea

Asigurarea poate fi folosită la blackjack doar dacă cartea de sus a dealerului este un as. Astfel, pariezi că următoarea carte va avea o valoare de 10, rezultând un blackjack.

Mulți fani ai blackjack-ului se referă la acest pariu ca fiind cel mai prost pariu din cazinourile live cu bonusuri fara depunere. Problema este că miza de asigurare este jumătate din miza ta inițială. Cu un raport de plată de 2:1 cu o probabilitate de 33%, riscul ar putea să nu fie suficient de mare pentru a justifica o miză atât de mare.

Pot să joc blackjack live online pe smartphone-ul meu?

În multe cazinouri online, este posibil să joci blackjack live online folosind un smartphone sau o tabletă. În acest context, clienții trebuie să verifice cu atenție dacă cazinoul oferă o aplicație specială de cazino online sau versiunea mobilă a site-ului său. 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button