Expres

„Sfânta coadă” pentru dat bani și la Brașov

„Sfânta coadă” pentru dat bani și la Brașov. Anul fiscal a început în municipiu din 9 ianuarie. Iar prima zi de plată a fost și prima de coadă la plata taxelor şi impozitelor locale. Evident că vârstnicii au constituit grosul aglomerației. Motivațiile celor care au stat mai bine de o oră numai în afara sediului sunt aceleași. Cei mai mulți spun: „să scap de o grijă, că tot trebuie plătite”. Alții invocă și reducerea de 5%. Doar că e timp berechet până la 31 martie pentru a beneficia de bonificație. În plus, există diverse metode de plată mult mai comode, oferite de administraţia locală.
Coada din imagine a fost surprinsă la Agenția fiscală de pe strada Lungă nr. 14. Dar coadă, chiar mai mare, a fost la sediul central, de pe Dorobanților, al Direcției de Impozite și Taxe Locale.

„Sfânta zi de luni și SFÂNTA COADĂ LA TAXE & IMPOZITE”, a scris brașoveanul Horia Zârnovean, pe Facebook, sub imaginea alăturată.

Foto: Horia Zârnovean


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Willy
1 an în urmă

Septelul pesedist si haurist se inghesuie?

Citeşte şi...
Close
Back to top button