Expres

„Sfânta coadă” pentru dat bani și la Brașov

„Sfânta coadă” pentru dat bani și la Brașov. Anul fiscal a început în municipiu din 9 ianuarie. Iar prima zi de plată a fost și prima de coadă la plata taxelor şi impozitelor locale. Evident că vârstnicii au constituit grosul aglomerației. Motivațiile celor care au stat mai bine de o oră numai în afara sediului sunt aceleași. Cei mai mulți spun: „să scap de o grijă, că tot trebuie plătite”. Alții invocă și reducerea de 5%. Doar că e timp berechet până la 31 martie pentru a beneficia de bonificație. În plus, există diverse metode de plată mult mai comode, oferite de administraţia locală.
Coada din imagine a fost surprinsă la Agenția fiscală de pe strada Lungă nr. 14. Dar coadă, chiar mai mare, a fost la sediul central, de pe Dorobanților, al Direcției de Impozite și Taxe Locale.

„Sfânta zi de luni și SFÂNTA COADĂ LA TAXE & IMPOZITE”, a scris brașoveanul Horia Zârnovean, pe Facebook, sub imaginea alăturată.

Foto: Horia Zârnovean


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Willy
27 zile în urmă

Septelul pesedist si haurist se inghesuie?

Back to top button