Expres

Sesizare: Mașini ridicate și totuși trotuare blocate, în Brașov

Citind despre bilanțul pe săptămâna trecută al Poliției Locale Brașov (vezi și: Poliția Locală Brașov, amenzi de peste 97.000 de lei, în ultima săptămână „de poveste”), o cititoare mytex.ro a formulat următoarea sesizare:

„Spuneți și cât s-a cheltuit cu salariile lor.
Un coleg de-al meu a sunat trei zile la rând, fiindcă erau mașini parcate în fața blocului, blocând tot trotuarul și are doi copii mici, care trebuia să iasă cu ei direct în partea carosabilă.
Nici până azi nu s-a deplasat nici un echipaj acolo și a fost sunat 4 zile la rând dinainte de Revelion și se confruntă cu aceeași problemă”.
Potrivit brașovencei, problema este pe strada Hărmanului nr. 21 C, bloc 217.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
3 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Adrian
6 luni în urmă

Eu am sunat de două ori într-o zi și nu au venit deloc, au zis că nu e de competența lor și să merg la garda națională de mediu,era vorba de liniștea publică prin zgomotul produs de un aparat de… Citeşte mai mult »

Obreja Adrian
6 luni în urmă

Ha ha va spun pe bune am făcut o sesizare online vineri în 5 la 14:30 și mi-au dat Nr de înregistrare luni in 8 la 14:30

mari
6 luni în urmă

In Racadau au dat amenzi si au ridicat masinile care blocau trecerile de pietoni

Back to top button