Expres

Sesizare: Lucrări de noapte „melodioase” pe str. 13 Decembrie

Lucrări de noapte „melodioase” au loc pe str. 13 Decembrie din Brașov, conform unei sesizări venite pe mail-ul redacției Transilvania Expres. Persoana, cititor mytex.ro, ni s-a plâns în legătură cu zgomotul de picamer din toiul nopții. În fapt, două nopți la rând ar fi fost gălăgie infernală de la lucrări. Dovadă este filmulețul din galeria alăturată. Imaginile au fost surprinse azi-noapte, cu puțin înainte de ora 1.00. Persoana care ne-a scris se întreabă de ce se lucrează iar pe o porțiune care, spune ea, fusese asfaltată acum un an.

Iată sesizarea:

„Vă rog să găsiți atașat modalitatea în care se desfășoară lucrările de asfaltare pe str. 13 Decembrie din Brașov. Imaginile
video au fost înregistrate în data de 12.10.2022, ora 00:44, însă menționez că sunetul melodios de picamer a debutat în dimineața zilei de 11 octombrie, în intervalul orar aproximativ 2 – 5 dimineața și a continuat în dimineata zilei de 12 octombrie, între orele 00:00 și 3 dimineața.
Menționez și că ferestre Barrier 85A++, 6 camere, 3 foi și clasa IV de protecție fonică nu au reușit să diminueze suficient nivelul de decibeli produs de picamer astfel încât odihna să nu fie perturbată.

Menționez și că aceeași porțiune de drum a mai fost asfaltată acum un an tot pe timpul nopții, dar fără probleme fonice.
Atât de vechi era asfalatul proaspăt de 1 an încât a trebuit schimbat cu orice preț, chiar și cu prețul odihnei cetățenilor.
În încheiere, vreau să punctez scurt și la obiect ideea principală:
Lucrările de noapte sunt una, picamer la 3 dimineața, cu totul altceva”.

Articole asemănătoare

Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button