Expres

Service-uri auto și vulcanizări, verificate de polițiștii brașoveni

Service-uri auto și vulcanizări, verificate de polițiștii brașoveni

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au desfășurat o acțiune pentru prevenirea şi combaterea infracționalității în domeniul evaziunii fiscale la unitățile dedicate prestării serviciilor de reparații auto și vulcanizare din județ.

Astfel, cei 25 de polițiști angrenați au verificat aproape 40 de operatori economici de profil, din județul Brașov. Ei au aplicat 11 sancțiuni contravenționale, a căror valoare a fost de 49.000 de lei. Sancțiunile au fost aplicate pentru nerespectarea prevederilor O.U.G. nr. 28/1999 privind obligaţia agenţilor economici de a utiliza aparate de marcat electronice fiscale, fiind confiscate și sume de bani pentru care nu au fost identificate documente justificative.

Doi dintre reprezentanții economici verificați au fost invitați la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, întrucât, cu ocazia verificărilor efectuate, au fost identificate mai multe nereguli ce urmează a fi clarificate în cadrul cercătărilor specifice acțiunii derulate.

Acțiunile Serviciului de Investigare a Criminalității Economice vor continua și în perioada următoare pentru alte categorii de activătăți desfășurate de operatorii economici.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Citeşte şi...
Close
Back to top button