Expres

Sepp Blatter a acţionat în justiţie FIFA

 

Sepp Blatter, preşedinte al FIFA între 1998 şi 2015, a declarat pentru BBC că a acţionat în justiţie forul fotbalistic mondial pentru a obţine „daune morale” şi a recupera circa 60 de ceasuri ce au rămas în posesia acestei instanţe, informează Agerpres. Blatter a indicat că este la dispoziţia autorităţilor franceze, dacă acestea doresc să-l audieze ca martor în legătură cu atribuirea Cupei Mondiale din 2022 Qatarului.

„Sunt pregătit să ajut la clarificarea tuturor acestor situaţii. Am auzit că vor să discute cu mine”, a spus elveţianul, în vârstă de 83 de ani. Blatter, care este vizat de patru ani de o anchetă a justiţiei elveţiene, a afirmat că această investigaţie ar trebui închisă. FIFA a reacţionat printr-un purtător de cuvânt, care a estimat că Blatter are dreptul la părerile sale, dar a subliniat că acesta a fost suspendat pentru şase ani.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button