Expres

Selgros face donații la Brașov

Selgros face donații la Brașov.

Se întâmplă până în 2 februarie, la Centrul Gastronomic Arena Bucătarilor din incinta magazinului Selgros Brașov.

Selgros Cash & Carry donează peste 2.000 de meniuri gătite de 12 chefi de renume. Acestea sunt date persoanelor şi familiilor din județul Brașov aflate în dificultate. Acțiunea face parte dintr-o nouă ediție a proiectului de responsabilitate socială Arena Bucătarilor, „Din Pasiune pentru OAMENI”, potrivit Retail.ro

Selgros face donații la Brașov. Meniurile sunt preparate de o serie de bucătari cunoscuți: Chef Ioan Florescu, Chef Victor Melian, Lady Chef Cornelia Ghișoi, Chef Ciprian Nicolescu, Chef Cristian Dumitru, Maestru Cofetar Mihaela Ruxanda, Chef Bogdan Cozma și Chef Emanuel Mocan. 

În cadrul acestui proiect, Selgros asigură peste 1.300 kilograme de produse alimentare. Dar și logistica necesară pentru pregătirea meniurilor. Peste 40 de voluntari, majoritatea din echipa Selgros, participă atât la pregătiri, cât și la livrarea celor 2.000 de porții către beneficiari.

Articole asemănătoare

Inițiativa se desfășoară în colaborare cu instituții, asociații și centre din județul Brașov care au în îngrijire persoane aflate în dificultate.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
1 an în urmă

[…] magazin în Brașov, unde se află și sediul administrației centrale din România. Din 2019, Selgros nu a mai deschis nici un magazin în țara […]

Back to top button